Contracte de munca: modele, exemple, linkuri

Contract individual de muncă
http://juridic.tma.ro/downloads.htm

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA încheiat si înregistrat sub nr. .../...
în registrul general de evidenta a salariatilor*
A. Partile contractului Angajator - persoana juridica/fizica ....., cu sediu...
http://www.dsclex.ro/contracte/cim.html

Model Contract Individual de Munca, Model Act Aditional la Contractul de Munca, Model Contract de munca bilingv Maghiar-German
http://www.euload.com/model.php

Inspectoratul Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti este un organ de specialitate aflat in subordinea Inspectiei Muncii. Pe site se gasesc resurse utile angajatorilor.
http://www.itmbucuresti.ro

Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National 2007-2010
"Partile contractante, reprezentate, conform anexei 7, recunosc si accepta pe deplin ca sunt egale si libere in negocierea Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National si se obliga sa respecte in totalitate prevederile acestuia."
http://www.rubinian.ro/contractul_colectiv_de_munca_ccmun.php


Contractul individual de munca cu timp partial; Contractul individual de munca pe durata determinata; Incetarea contractului individual de munca; Incetarea contractului individual de munca; Munca prin agent de munca temporara; Suspendarea contractului individual de munca
http://www.topavocat.ro/cauta_model-contract-individual-de-munca_2.aspx

Related: Scrisoare de demisie | download cv | interviu | munca studenti

Acest website cuprinde informatii orientative legate de noul model de cv european in format europass (Cedefop, European Union) in sectiunea CV-ul European, alte modele de CV si resurse utile in cariera.  •  Webgrafie materiale europass & Source: © European Communities, web address http://europass.cedefop.eu.int ; © European Communities and Council of Europe, website address http://europass.cedefop.eu.int and www.coe.int/portfolio ;  •  Nici o responsabilitate nu este acceptata cu privire la acuratetea informatiilor de pe acest site. Informatiile prezentate sunt orientative si negarantate din punct de vedere al veridicitatii, acuratetei, valabilitatii, calitatii traducerilor, etc.  •  Folosirea acestor informatii se realizeaza pe propiul dv. risc.  •  Site-ul are un caracter personal si nu este afiliat cu nici una dintre institutiile Europene de mai sus.  •  Ultima actualizare partiala a site-lui CV European: 2008. Designul, modul de prezentare si anumite articole de pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor.