Scrisoare de Intentie in Limba Romana

12 Aprilie 2008

ANTET FIRMA
COMPANIE SrlStimata dna/dr, Stimate dn. Name:

Doresc a va prezenta candidatura pentru pozitia de Asistent Contabil in cadrul companiei dumneavostra, ca urmare a publicarii anuntului de recrutare in ziarul Romania Libera.

In sprijinul candidaturii mele, pe langa aptitudinile si experienta listata in cv-ul atasat, doresc a mentiona interesul permanent si pasiunea pe care o manifest fata de acest domeniu al contabilitatii. Astfel in decursul ultimului an am participat la circa 4 seminarii pe tematica "nume semenarii" si am beneficiat de un training "nume training" realizat de firma "nume firma".

Totodata ma descriu ca o persoana responsabila, cu atentie la detalii, care acorda o importanta deosebita concretizarii rezultatelor la locul de munca si in comunicarea cu colegii.

Va rog a nu ezita sa ma contactati pentru orice informatii legate de cv-ul atasat.

Cu respect,

Nume

Related: Scrisoare de demisie | Scrisoare de recomandare | interviu | munca studenti

Acest website cuprinde informatii orientative legate de noul model de cv european in format europass (Cedefop, European Union) in sectiunea CV-ul European, alte modele de CV si resurse utile in cariera.  •  Webgrafie materiale europass & Source: © European Communities, web address http://europass.cedefop.eu.int ; © European Communities and Council of Europe, website address http://europass.cedefop.eu.int and www.coe.int/portfolio ;  •  Nici o responsabilitate nu este acceptata cu privire la acuratetea informatiilor de pe acest site. Informatiile prezentate sunt orientative si negarantate din punct de vedere al veridicitatii, acuratetei, valabilitatii, calitatii traducerilor, etc.  •  Folosirea acestor informatii se realizeaza pe propiul dv. risc.  •  Site-ul are un caracter personal si nu este afiliat cu nici una dintre institutiile Europene de mai sus.  •  Ultima actualizare partiala a site-lui CV European: 2008. Designul, modul de prezentare si anumite articole de pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor.