Model de scrisoare de recomandare

12 Aprilie 2008

ANTET FIRMA
COMPANIE Srl

In atentia ____________,

 

Domnul Vlad Mihnea a fost angajatul companiei COMPANIE Srl in perioada 1992-2001, in ultimii 2 ani ocupand pozitia de Asistent Contabil in cadrul departamentului Financiar Contabil.

In aceasta perioada comportamentul si dedicatia acestuia pentru obiectivele companiei au fost mai mult decat corespunzatoare, domnul Vlad Mihnea implicanduse activ in in respectarea termenelor si realizarea sarcinilor profesionale in toata aceasta perioada.

Domnul Vlad Mihnea s-a evidentiat ca un angajat cu un nivel foarte ridicat de expertiza in domeniul financiar contabil, cu aptitudinin bune de comunicare in cadrul relatiilor cu colegii, cu o dorinta continua pentru invatare si gasirea de noi provocari, si nu in ultimul rand ca o persoana devotata companiei.

Dintre proiectele/realizarile/responsabilitatile sale doresc a mentiona:
a)....
b)....

Pe baza celor mentionate dorim a il recomanda cu incredere pe domnul Vlad Mihnea pentru pozitia de _____________ .

 

Cu respect,

Mihai Alec
NUME COMPANIE

Related: Scrisoare de demisie | Scrisoare de recomandare | interviu | munca studenti

  • Util pe net:

    jobsincanada.com
    Locuri de munca in Canada, resurse utile de cariera cu privire la: completare cv, scrisoare de intentie, gasirea unui loc de munca
Acest website cuprinde informatii orientative legate de noul model de cv european in format europass (Cedefop, European Union) in sectiunea CV-ul European, alte modele de CV si resurse utile in cariera.  •  Webgrafie materiale europass & Source: © European Communities, web address http://europass.cedefop.eu.int ; © European Communities and Council of Europe, website address http://europass.cedefop.eu.int and www.coe.int/portfolio ;  •  Nici o responsabilitate nu este acceptata cu privire la acuratetea informatiilor de pe acest site. Informatiile prezentate sunt orientative si negarantate din punct de vedere al veridicitatii, acuratetei, valabilitatii, calitatii traducerilor, etc.  •  Folosirea acestor informatii se realizeaza pe propiul dv. risc.  •  Site-ul are un caracter personal si nu este afiliat cu nici una dintre institutiile Europene de mai sus.  •  Ultima actualizare partiala a site-lui CV European: 2008. Designul, modul de prezentare si anumite articole de pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor.